BEVEILIGING IS GEEN LUXE

MAAR EEN NOODZAAK

BEVEILIGING IS GEEN LUXE

MAAR EEN NOODZAAK

Uw woning beveiligen tegen brand in West-Vlaanderen?
Tilleman Security plaatst uw brandalarm volgens de regels van de kunst.

 

Als u weet dat er jaarlijks meer dan 10.000 branden zijn in België, grote en kleine, met schade, gewonden en dodelijke slachtoffers, is het beveiligen van uw pand tegen brand geen overbodige luxe. Vaak kan schade sterk worden beperkt door een snelle reactie en dus een goed warmte- en rookdetectiesysteem. Bovendien is brandbeveiliging in veel gebouwen verplicht.

Net als bij alarmsystemen voor inbraakbeveiliging is brandbeveiliging afhankelijk van pand tot pand. Zo speelt een aantal zaken een rol zoals de grote van het pand/ gebouw/huis.

Tilleman Security is actief in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen en voert een veiligheidscheck uit op brandniveau voor zowel particulieren als bedrijven.

Mogelijke branddetectiesystemen
Conventioneel systeem

Dit systeem wordt vooral gebruikt voor kleine en middelgrote gebouwen.
Warmte- en rookdetectoren worden hierbij in een lus aangesloten en de ruimte wordt in zones opgedeeld.

Analoog / adresseerbaar systeem
In grotere gebouwen wordt eerder voor dit systeem gekozen. Ook hierbij wordt er gewerkt met een lus van rookdetectoren en warmtedetectoren. Deze worden ook elke apart verbonden met het systeem zodat, bij geval van kabelbreuk, de werking niet wordt verhinderd. Met dit systeem kan snel nagegaan worden waar er rook- of brand wordt gemeld en het werkt ook zeer nauwkeurig.
Draadloze detectie
Draadloze systemen werken met verschillende elementen, in verschillende ruimtes die voortdurend met elkaar in verbinding staan. Er zijn geen kabels nodig wat voor het gebruik in woningen ideaal is.

 

 

Hieronder vindt u alvast enkel brochures maar voor meer info kan u ons steeds contacteren, telefonisch of via het contactformulier.

 

Download hier de info-brochure Eco-1000 Conventionele brandmelders

 

Download hier de info-brochure Conventionele brandmeldingssysteem voor 2 tot 8 ruimtes

 

 

 

 

 

Voor de doe-het-zelver bieden we rookmelders en warmtemelders aan in onze webshop. 

 Bekijk onze interessante prijzen en bestel uw brandbeveiliging online. De verzending gebeurt binnen de 48u en is gratis vanaf €60. U ontvangt ook de gebruiksaanwijzing en een handleiding voor de montage.