BEVEILIGING IS GEEN LUXE

MAAR EEN NOODZAAK

BEVEILIGING IS GEEN LUXE

MAAR EEN NOODZAAK

 

Camerabewaking nodig in West-Vlaanderen?
Tilleman Security plaatst camerabeveiliging in en rond uw pand

 

Camerabewaking kan een preventieve bewakingsmaatregel zijn, als afschrikmiddel, maar het kan ook een belangrijke bron van informatie worden wanneer het toch fout loopt. Belangrijk is dat de camera’s een grote kijkhoek hebben en zowel overdag als ’s nachts kunnen filmen. Afhankelijk van de reden waarom ze worden geplaatst kunnen de camera’s zichtbaar gemonteerd worden op een plaats waar er niet aan kan worden geraakt of uit het zicht.

De reden voor het plaatsen van bewakingscamera’s kan heel divers zijn. Dit kan zowel ter beveiliging tegen diefstal maar als werkgever kan het ook interessant zijn om te weten wat uw werknemers doen. Als eigenaar is het ook altijd interessant te weten wie er op uw terrein komt.

Een groot voordeel van camerabewaking met de technologie van vandaag is dat er altijd en overal naar de beelden kan worden gekeken.

Bent u in het buitenland, op vakantie of gewoon niet aanwezig, u kan steeds kijken wat er bij u gebeurt, via computer, tablet of smarthphone.

 Wacht niet tot het te laat is, houd uw domein in het oog en schrik dieven en ongewenste bezoekers af. Via onderstaande knop kunt u eenvoudig een veiligheidsananalyse en offerte voor camerabewaking aanvragen.