BEVEILIGING IS GEEN LUXE

MAAR EEN NOODZAAK

BEVEILIGING IS GEEN LUXE

MAAR EEN NOODZAAK
 

Uw pand beveiligen tegen inbraak? Tilleman Security plaatst
uw alarmsysteem om het even waar in Vlaanderen

Kies voor een kwalitatief alarmsysteem, kies voor Tilleman

De statistieken liegen er niet om. In het Vlaams Gewest waren er in 2015 meer dan 29.000 inbraken in privéwoningen en 7.000 inbraken in bedrijfspanden. Het beveiligen van uw gebouw is zeker geen nutteloze zaak. Daarnaast schrikt een alarmsysteem mogelijke inbrekers ook af waardoor schade kan worden voorkomen.

Tilleman Security biedt een ruim aantal mogelijkheden inzake inbraakbeveiliging. Belangrijk hierbij is dat er op maat wordt gewerkt. Een winkel vraagt een andere beveiliging van een woning, en een ingesloten woning wordt op een andere manier beveiligd dan een vrijstaande woning. Eenmaal u beslist hebt uw pand te laten beveiligen komen wij langs en bekijken samen met u de noden en mogelijkheden. Veel is afhankelijk van:

  • Waar wil je je pand voor beveiligen? Inbraak, brand of beide?
  • Wil je zichtbare beveiliging?
  • Hoe ver wil je gaan in de beveiliging? Wil je werken met bewegingssensoren of camera’s?
  • Wil je enkel binnen beveiligen of ook buiten zaken detecteren?

We werken voor inbraakbeveiliging met systemen van Caddx, een betrouwbare partner met veelmogelijkheden, op maat van ieders nood en budget. Zo kunnen de systemen uitgebreid worden met draadloze detectie, brand- en CO-detectie, toegangscontrole, beheer van uw inbraakdetectiesysteem …

U vindt meer informatie in de Networx-brochure of contacteer ons vrijblijvend voor meer info!

 

 

 

Wie kan beroep doen op de diensten van Tilleman Security?

Tilleman Security is voornamelijk actief in inbraakbeveiliging over de provincie’s West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen en beveiligt zowel particuliere woningen, bedrijfsgebouwen, overheidsinstanties, industriële gebouwen als sportcomplexen. U wenst een gedetailleerde en vrijblijvende offerte? Vraag eenvoudig uw offerte aan via onderstaande knop.